Peter Rechnitzer Thomsen

Peter Thomsen

Klinikkens indehaver og behandler.
Du kan få lidt mere at vide om, hvem han er og hvad han kan ved at klikke på dette link: Om behandleren.

Du kan også læse om den bog han har skrevet om styrketræning ved at klikke på titlen her nedenunder:

Nøden driver værket, en bog om styrketræning af Peter Rechnitzer Thomsen

 

Lidt om behandleren:

Gennem 29 års erfaring og efter ca. 90.000 behandlinger har Peter Rechnitzer specialiseret sig i at behandle lidelser i bevægeapparatet.

Peter er uddannet massør og akupunktør, og har haft klinik i Ikast siden 2000.

Hans filosofi er, at alting har en logisk forklaring, og hvis man tager udgangspunkt i logikken, kommer den rigtige diagnose næsten af sig selv, og dermed også den rigtige behandling.

Peter Rechnitzer Thomsen har beskæftiget sig med sundhed og behandling, siden han som 14-årig begyndte at interessere sig for det, man dengang kaldte helsesport.

Begrebet helsesport dækkede over såvel styrketræning, body building, physical fitness, som almen sundhedsdyrkelse; herunder helsekost og en holdning til rygning og alkohol.

Efter 7 års træning gik turen til Californien for at træne med forbillederne, bl. a. Arnold Schwarzenegger, samt for at studere den Californiske udgave af begrebet sundhedsdyrkelse.

Peter startede i 1982 "Ikast Helseinstitut", og drev dette i 14 år.

Artikel fra da Ikast Aktivitetscenter startede
Artikel fra Ikast Avis angående rygtræning

Han tog samtidig eksamen i fysiurgisk massage og blev tilknyttet "Kiropraktisk Klinik" i Herning, hvor han opbyggede en ny afdeling for massage og genoptræning, som han varetog i 7 år.

 

I 2000 blev Peter selvstændig behandler. Han var i mellemtiden blevet uddannet som akupunktør, og har siden udviklet konceptet med flere specielle behandlingsformer, samt sundhedsfirmaet "Dansk Firmamassage A/S", som han driver sammen med Jørn S. Ludvigsen fra adressen på Østergade.

I sin tid som behandler har Peter udført mere end 35.000 behandlinger og underviser tillige i massage på sin egen massageskole; "Behandlerakademiet".

 

Du kan stille spørgsmål til behandleren direkte her på siden:

Har du spørsmål som du ønsker at stille os angående dine problemer og/eller behandlingen, så er du velkommen til at skrive til os her. Dine spørgsmål vil altid blive besvaret af Peter Thomsen, og de vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt.